Anaokulumuz
Anasayfa/ Okulumuz/ Anaokulumuz

SEVGİNİN VE İLGİNİN ODAĞI ÖZEL FEVZİ ÇAKMAK ANAOKULU

Özel Fevzi Çakmak Anaokulu 2003 yılında 3-6 yaş grubu çocuklara eğitim ve bakım hizmeti vermek üzere İstanbul Valiliği’nin izniyle  faaliyete başlamıştır. Okulumuz geniş bir bahçe içinde 2 katlı müstakil binadan oluşmaktadır.
6 adet aydınlık ve ferah sınıf
1 adet yemekhane
1 adet oyun odası
Kapalı yüzme havuzu
Modern konferans salonu
Güvenlik kamerası
1 adet idari oda   ve  yeterli sayıda  lavabodan oluşmaktadır.

Ayrıca okulumuzun çocuklarımızın özgürce oynayabilecekleri büyük bir oyun bahçesi vardır. Sınıflarımız ve koridorumuz (astım hastası çocuklarımız düşünülerek) ithal mineflo yer döşemesi ile kaplıdır. Okulumuzun bütün birimlerine hitap eden merkezi müzik yayın sistemi mevcuttur.

OKULUMUZUN AMACI:

Çocuklarımızın fiziksel, zihinsel, ruhsal ve sosyal yönden gelişimlerini sağlayarak, milli ve manevi değerlere sahip, geleceğe güvenle bakabilen yarının büyüklerini yetiştirmektir. Kaliteli bir Okul Öncesi Eğitimle çocukları ilköğretime hazırlamak, paylaşma, arkadaş edinme, bilincini vermek birinci hedefimizdir.

Okulumuzda etkinlikler çocuklarımızın ihtiyacı doğrultusunda düzenlenmiş olup, alanında uzman deneyimli  eğitmenlerimiz tarafından planlanarak uygulanmaktadır.
Veli toplantısı ve eğitim seminerleriyle okul- aile iş birliğini sağlamak amaçlanmıştır. Aylık yemek listesi ve eğitim programı düzenli olarak velilerimize iletilmektedir. Çocuklarımızın doğum günleri neşeli ve eğlenceli bir parti şekline dönüştürülerek kutlanmaktadır.
Okulumuzda ana dili etkinlikleri, hikaye, dramatizasyon, kukla, fen ve doğa, ilkokula hazırlık çalışmaları, spor, müzik, oyun, bilgisayar, İngilizce, halk oyunları,çocuklarımızın sosyal, kültürel  geliştirmek amacıyla düzenlediğimiz doğa gezileri, Ülkemizin eşsiz güzelliklerinin gerçeğinden ayırt edilemeyecek şekilde dizayn edilerek sergilendiği Miniatürk gezisi, müze gezisi, sinema ve tiyatro gibi etkinlikler yapılmaktadır.
Çocuklarımızın yeteneklerini gösterdikleri Yıl Sonu Müsameresi velilerimizin beğenisine sunulmaktadır.

Özel Fevzi Çakmak Anaokulu’nda Tüm  Çocuklar,Sıcak Bir Yuva,
Güvenli Bir Ortam ,Sonsuz İlgi ve Sevgi Yumağı  İçinde,
Geleceğe Güvenle Bakabilen Bireyler Olarak Yetiştirilmektedirler.

YUKARI