Okulumuz
Anasayfa/ Okulumuz

Çocuklarımızın fiziksel, zihinsel,ruhsal ve sosyal yönden gelişimlerini sağlayarak, milli ve manevi değerlere sahip, geleceğe güvenle bakabilen yarının büyüklerini yetiştirmektir. Kaliteli bir Okul Öncesi Eğitimle çocukları ilköğretime hazırlamak,paylaşma,arkadaş edinme,bilincini vermek birinci hedefimizdir.

Okulumuzda etkinlikler çocuklarımızın ihtiyacı doğrultusunda düzenlenmiş olup, alanında uzman deneyimli  eğitmenlerimiz tarafından planlanarak uygulanmaktadır.

Veli toplantısı ve eğitim seminerleriyle okul- aile iş birliğini sağlamak amaçlanmıştır.Aylık yemek listesi ve eğitim programı düzenli olarak velilerimize iletilmektedir. Çocuklarımızın doğum günleri neşeli ve eğlenceli bir parti şekline dönüştürülerek kutlanmaktadır,

Okulumuzda ana dili etkinlikleri, hikaye, dramatizasyon, kukla, fen ve doğa, ilkokula hazırlık çalışmaları, spor, müzik, oyun, bilgisayar, İngilizce, halk oyunları,çocuklarımızın sosyal, kültürel  geliştirmek amacıyla düzenlediğimiz doğa gezileri,   Ülkemizin eşsiz güzelliklerinin gerçeğinden ayırt edilemeyecek şekilde dizayn edilerek  sergilendiği  Miniatürk gezisi, müze gezisi, sinema ve tiyatro  gibi etkinlikler yapılmaktadır.

Çocuklarımızın yeteneklerini gösterdikleri Yıl Sonu Müsameresi velilerimizin beğenisine sunulmaktadır.

Özel Fevzi Çakmak Anaokulu’nda

Tüm  Çocuklar,Sıcak Bir Yuva,